Tryghed i hjemmet

Har tyven været på besøg i ens hjem, hos naboen, hos ens omgangskreds, kan man føle sig utryg. Den bedste måde at undgå indbrud på er ved hjælp at forebygge rigtigt. Hos TRACEFIND hjælper vi dig som privatperson med at få trygheden i hjemmet tilbage.

Gør det besværligt for tyven 
Jo mere besværligt du kan gøre det for tyven, jo større er chancen for, at han lader dig og dit hjem være i fred. Ved at forebygge sikrer du dig, at din bolig bliver mindre indbydende for tyven.

Indbrud i beboelser er en hyppig form for kriminalitet i Danmark, alene i 2018 var der 28.765 anmeldte indbrud (Danmarks statistik). Også selvom der allerede er en del danskere, der forebygger indbrud – en smule.
I en analyse med tal fra Forsikring & Pension anslås det, at op mod 90% af danskerne benytter sig af forebyggelse tiltag – de fleste udelukkende bløde tiltag såsom automatisk oplysning af bygningen eller uformelle aftaler med naboen. Endnu mere bemærkelsesværdigt er det, at kun 33% af de danskere, der rent faktisk har oplevet indbrud i deres nær område, anskaffer sig indbrudsikre låse og kun 15% anskaffer sig en indbrudsalarm (Nielsen et al., 2014) – og det ved tyven også. TRACEFIND hjælper dig med at forebygge korrekt og effektivt. Vi finder finder din boligs svagheder, og giver dig vigtig viden til at kunne gøre noget ved dem. Ved at kriminalitetsforebygge besværliggør du dermed adgangen til din bolig.

Har tyven allerede været på besøg?
Kom tyven alligevel på visit, er det vigtigt, at sporarbejdet hurtigt kommer igang – og endnu vigtigere, at bliver foretaget korrekt. Denne form for kriminalitetsforebyggelse er med til at øge chancerne for at finde tyven.
TRACEFINDs erfarne konsulenter er uddannede og trænede til netop dette, og assisterer Politiet i denne type arbejde.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig