Om TRACEFIND

TRACEFIND ønsker at styrke indsatsen mod indbrud

TRACEFIND er totalleverandør af sporsikring af gerningssteder hos private og virksomheder. Og fordi forebyggelse mod indbrud og brand betaler sig, tilbyder TRACEFIND endvidere rådgivning med henblik på forebyggelse og sikring af ejendomme imod indbrud m.m.

Ideen til TRACEFIND kom, da Carsten Vammen, den ene af TRACEFINDS to stiftere, havde haft indbrud i sit sommerhus, og han oplevede, at politiet at ressourcemæssige grunde måtte undlade at sikre spor på gerningsstedet.

Hvis ikke politiet foretager en gerningsstedsundersøgelse og teknisk sporsikring kort tid efter indbruddet, forsvinder sporene, der kan knytte en tyv til gerningsstedet, daler mulighederne for at fange tyven (og få tyvekosterne igen).

Carsten Vammen mente og mener, at spor efter tyven ikke skal gå tabt. Derfor er TRACEFINDS koncept udarbejdet i samarbejde med kilder i politiet. Målet er at nedbringe og styrke indsatsen mod indbrud i private hjem og i virksomheder.

TRACEFINDs konsulenter sikrer spor efter indbrud til brug for politiets videre efterforskning. Hidtil har en tyv vidst, at chancen for, at politiet selv kommer ud og foretager sporsikring, er lav. Et samarbejde med TRACEFIND sender en klar besked til potentielle indbrudstyve, og man bør derfor tænke sig godt om, hvis man som indbrudstyv overvejer at begå indbrud hos en virksomhed eller privatperson, der er kunde hos TRACEFIND, da risikoen for at blive fanget er enorm.

Læs mere Vis mindre

Værdi for samfundet, privatpersoner og virksomheder

TRACEFIND er grundlagt, fordi vi ved, at forebyggelse betaler sig, og fordi vi ønsker at skabe værdi: for samfundet, for dig som privatperson, og for dig der har en virksomhed. Derudover er vi partner for forsikringsselskaber ved at hjælpe deres kunder med kriminalitetsforebyggende tiltag, der reducerer, begrænser eller eliminerer risikoen for indbrud.

TRACEFIND skal være totalleverandør af sporsikring af gerningssteder hos private og virksomheder i Danmark og øvrige dele af Skandinavien til lokale politimyndigheder og forsikringsselskaber. Vi tilbyder rådgivning og sporindhentning til private og virksomheder med henblik på forebyggelse og sikring af ejendomme imod indbrud m.m. eksempelvis via forsikringsselskaber.

Vision og mission

Vision: “At være Skandinaviens førende leverandør af ressourcer til sporsikring, rådgivning & forebyggelse af indbrud i privatboliger, virksomheder og køretøjer”.

Mission: “Vi tilbyder højkvalificeret ressourcer til udfyldelse af specifikke delopgaver for politiet samt en mulighed for forsikringsselskabet til at differentiere sig selv på området for hus og fritidshusforsikringer”.

Værdigrundlag

  • Kvalitet i opgaveløsning
  • Tryghed er vores ansvar
  • Proaktivitet via engagement
  • Kompetence skaber sikre løsninger

Om stifterne

Harald Sælen

Harald Sælen har arbejdet 25 år+ inden for IT, ledelse og projektledelse
Uddannet MBA – BI
Norwegian Business School

hs@tracefind.eu

+45 7060 5060

Se LinkedIn profil

Carsten Vammen

Carsten Vammen har baggrund som teknisk officer i det danske forsvar og en uddannelse som civiløkonom.


cv@tracefind.eu

+45 7060 5060

Se LinkedIn profil
TRACEFIND ønsker at styrke indsatsen mod indbrud

Risikoen for at blive opdaget stiger for hver gang, tyven begår indbrud, hvor Tracefind sporsikrer

Harald Sælen
CEO, Tracefind ApS

TRACEFIND ønsker at styrke indsatsen mod indbrud

Lad os tale sammen

Lad os tage en uforpligtende snak, om hvordan vi kan hjælpe jeres kunder med at nedbringe risikoen for indbrud!