Forsikringsselskaber
- minimer risikoen for indbrud og brand i boliger

Gør tyven utryg. Med en forebyggende Boligscreening kan forsikringsselskaber minimere risikoen for indbrud og brand i deres kunders boliger

Danmark er det land i Europa med flest indbrud i private hjem pr. indbygger! I perioden 2016-2019 blev mere end 50.000 borgere og virksomheder årligt ramt af indbrud i Danmark, og over halvdelen af alle anmeldte indbrud fandt sted i privat beboelse. Det samlede økonomiske omfang af skader og tab som følge af indbrud udgør ca. 2,5 mia. kr. om året, hvoraf udbetalte erstatninger beløber sig til ca. 1,5 mia. kr. om året.  

Det er for nemt at bryde ind i danske hjem. Men det kan der gøres noget ved. Tracefind anbefaler derfor, at forsikringsselskaber giver deres kunder mulighed for at få en forebyggende boligscreening. Dermed får jeres kunde konkrete anbefalinger til forbedringer, så kunden præcist ved, hvad der skal gøres for at minimere risikoen for indbrud i boligen eller sommerhuset. Til fælles gavn.

  • Låse, døre, vinduer, belysning, overvågning og alarmer
  • Rådgive omkring evt. mulige forbedringer ved boligen (vinduer, døre, låsesystemer, overvågning og evt. ændringer i beplantning/indhegning).

Lad os tale sammen

Lad os tage en uforpligtende snak, om hvordan vi kan hjælpe jeres kunder med at nedbringe risikoen for indbrud!

Objektiv vurdering

TRACEFIND sælger ikke produkter eller anbefaler enkelte producenter. I stedet får kunden en objektiv vurdering af boligen og de forbedringsmuligheder, der er i forhold til at forebygge indbrud. Gennemgangen af boligen sker efter en nøje fastlagt skabelon, der sikrer, at vi kommer gennem hele boligen.

I forhold til fx Holland, Tyskland, Norge og Sverige begås der langt flere indbrud i Danmark.

Læs her hvad Tracefind mener, der på nationalt niveau skal gøres for at styrke ind­satsen­ mod indbrud.

Med en forebyggende Boligscreening kan forsikringsselskaber minimere risikoen for indbrud i deres kunders boliger

Risikoen for at blive opdaget stiger for hver gang, tyven begår indbrud, hvor Tracefind sporsikrer

Harald Sælen
CEO, Tracefind ApS