Erhvervsprodukter - sikkerhed i din virksomhed

Sikkerhed i din virksomhed - reducerer risikoen for indbrud, tyveri og brand

Som mindre erhvervsdrivende og butiksejer er forebyggelse imod indbrud, tyveri og brand altid en god ide.

Det vil altid være ubelejligt, hvis du som erhvervsdrivende, hvad enten du har en større eller mindre virksomhed, har været udsat for et indbrud. Inventar er måske blevet ødelagt, varer er blevet stjålet eller beskadiget, og omsætning er mistet, og dine medarbejdere er blevet utrygge.

Du undgår også, at din forsikringspræmie stiger ukontrollabelt, eller at din virksomhed slet ikke kan forsikres.

Den bedste måde at undgå indbrud på er at forebygge rigtigt. Hos TRACEFIND hjælper vi dig med at få sikkerheden helt i top – til gavn for både dig som ejer og for dine medarbejdere.

Hos TRACEFIND kan du få rådgivning, der reducerer risikoen for indbrud og butikstyveri.

Gennem forebyggelse og skiltning sikrer du, at din virksomhed eller butik bliver mindre attraktiv at begå indbrud i. Jo mere besværligt du kan gøre det for tyven, jo større er chancen for, at tyvene bliver identificeret og lader din virksomhed og medarbejdere være i fred.

Læs mere Vis mindre

Kender du din virksomheds risikoniveau?

Baseret på vores konsulenters omfattende erfaring indenfor risikoscreening modtager du en rapport indeholdende:

  • Det aktuelle risikoniveau
  • Forslag til forbedringer af jeres fysiske sikring
  • Forslag til overvågning af virksomheden imod indbrud samt tyveri

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt TRACEFIND for at høre nærmere og få et uforpligtende tilbud på en risikoscreening og et sporsikringsabonnement.

Kontakt os på telefon +45 7060 5060 og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller udfyld og send kontaktformularen.

Har tyven allerede været på besøg?

Har din virksomhed haft indbrud, er det vigtigt, at sporsikring hurtigt kommer i gang – og endnu vigtigere, at sporsikringen foretages korrekt.

TRACEFINDs erfarne konsulenter er specialister, der er særligt uddannet og trænet i sporsikring, og assisterer politiet i denne type arbejde. Vi tilbyder en ‘Nu og her’-service, der sikrer at sporingsarbejdet kan komme i gang med det samme, hvis din virksomhed, varebil eller butik allerede har været udsat for indbrud eller tyveri.

Sporsikringen består blandt andet af opsamling af fingeraftryk og dna, som tyven har afsat i form af hår, spyt og blod. Udover det biologiske materiale kan det benyttede værktøj og registrering af tyvens modus (fremgangsmåde) fortælle noget om, hvem gerningsmanden er. Risikoen for at blive opdaget stiger for hver gang, tyven begår indbrud, hvor der sker sporsikring.

Læs mere Vis mindre

Objektiv vurdering

 TRACEFIND sælger ikke produkter eller anbefaler enkelte producenter. I stedet får du en objektiv vurdering af din virksomhed eller butik og de forbedringsmuligheder, du har i forhold til at forebygge indbrud og brand. Gennemgangen sker efter en nøje fastlagt skabelon, der sikrer, at vi kommer gennem hele virksomheden eller butikken.

Derudover tilbyder TRACEFIND et kriminalitetsforebyggende abonnement inklusiv sporsikring efter indbrud og butikstyveri. Det mindsker risikoen for indbrud fremover.

Lad os tale sammen

Lad os tage en uforpligtende snak, om hvordan vi kan hjælpe jer med at nedbringe risikoen for indbrud – og sporsikre, hvis uheldet er ude.

Gennemgangen var faglig, professionel, kompetent - og ikke mindst uvildig. Der var styr på tingene

Flemming

Herlev