Sikkerhed i din virksomhed

Som mindre erhvervsdrivende og butiksejer er forebyggelse imod indbrud og tyveri altid en god ide.

Den bedste måde at undgå indbrud på er at forebygge rigtigt. Hos TRACEFIND hjælper vi dig med at få sikkerheden helt i top – til gavn for både dig som ejer og dine ansatte.

Hos TRACEFIND tilbyder vi rådgivning, der reducerer risikoen for indbrud og butikstyveri.

Gennem forebyggelse og skiltning sikrer du nemlig, at din virksomhed eller butik bliver mindre attraktiv at begå indbrud i. Jo mere besværligt du kan gøre det for tyven, jo større er chancen for, at han lader din virksomhed og dine ansatte være i fred.

Kender du din virksomheds risikoniveau?
Baseret på vores konsulenters omfattende erfaring indenfor risikoscreening modtager du, efter gennemgang af din virksomhed, en rapport indeholdende:

  • Det aktuelle risikoniveau
  • Forslag til forbedringer af jeres fysiske sikring
  • Forslag til overvågning af virksomheden imod indbrud samt tyveri.

Har tyven allerede været på besøg?
Har din virksomhed haft indbrud, er det vigtigt, at sporsikring hurtigt kommer igang – og endnu vigtigere, at bliver foretaget korrekt.
TRACEFINDs erfarne konsulenter er uddannede og trænede til netop dette, og assisterer politiet i denne type arbejde. Vi tilbyder en ‘Nu og her’-service, der sikrer at sproringsarbejdet kan komme igang med det samme, hvis din virksomhed eller butik allerede har været udsat for indbrud eller tyveri.

Derudover tilbyder TRACEFIND et kriminalitetsforebyggende abonnement inklusiv sporsikring efter indbrud og butikstyveri. Det mindsker risikoen for indbrud fremover.

Kontakt TRACEFIND for at høre nærmere og få et uforpligtende tilbud på en risikoscreening og et sporsikringsabonnement. 

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig